BALIKESİR VALİSİ SAYIN AHMET TURHAN'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BALIKESİR VALİSİ SAYIN AHMET TURHAN

Değerli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar,sevgi ve saygılarımı sunarım.

Değerli Balıkesirliler; 

    Birlikte sağlık ve esenlik içinde idrak ettiğimiz Ramazan ayı sonunda, bir Ramazan Bayramını daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

    Bayramlar, insanlar arasındaki dostluk ve kardeşlik duygularının güçlendiği, insanların birbirlerine daha çok yakınlaştığı, dargınlıkların kırgınlıkların giderildiği, akraba dost ve büyüklerimizin ziyaret edildiği, hastaların, kimsesizlerin, yetimlerin, memleketinden uzakta olanların gönüllerinin alındığı, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günlerimizdir. 

    Değerli hemşehrilerim; 

    Bilindiği gibi Kuva-yi Milliye şehri Balıkesir kurtuluş mücadelesinde birlik ve beraberlik içinde hoşgörü, sevgi ve kardeşlik gibi insani değerlere ev sahipliği yaparak engelleri aşmış bir yerdir. Tüm Balıkesirli hemşehrilerimizin devletimizin sağladığı huzur ve güven ortamı içinde bu birlik ve beraberliğini bozmak isteyen kötü niyetli insanlara fırsat vermeden Bayramı doya doya yaşayarak daha güzel günlere ulaşacaklarına yürekten inanıyorum. 

    Balıkesir mülki hudutları içinde vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını huzur içinde geçirmesini sağlamak amacıyla; başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere belediyelerimiz ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından her türlü tedbir alınmıştır. 

    Değerli Balıkesirli hemşehrilerimizin bayram dolayısıyla yapacakları seyahatlerinde trafik kurallarına riayet ederek, bayram sevinçlerini acıya dönüştürmemelerini özellikle rica ediyorum. 

    Değerli Balıkesirliler, 

    İlimizde eğitim ve sağlık başta olmak üzere hemen her alanda güzel işler yapılmaktadır. Bunları asla yeterli görmüyoruz. Balıkesirliler huzur ve güven ortamı içinde yaşamaya ve hizmetlerin en güzellerine layıktır. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verilmesini sağlamak için İlimizdeki tüm kamu görevlileri çalışmalarını aralıksız sürdürmekte Balıkesir’i ileriye taşıyacak projeleri üretip hayata geçirmek için mesai kavramı gözetmeksizin, halkımızın geleceğe güvenle bakmasını sağlayacak çalışmalar ekip ruhu içinde koordineli olarak yapılmaktadır. Aramızdaki sevgi ve dostluğu dayanışma ve yardımlaşmayı devam ettirdiğimiz sürece tüm engelleri aşarak sizlerle birlikte daha güzel yarınlara ulaşacağımıza olan inancım tamdır. 

    Bu bayram günlerinde; güzel vatanımızı milletimize emanet eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, silah arkadaşlarını tüm şehit ve gazilerimizi saygı, minnet, şükran ve rahmetle anıyor, Ramazan Bayramının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık alemi için; birlik, kardeşlik ile hoşgörü, barış ve dostluk duygularımızın güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. 

    İlimizde görevli mülki, askeri ve adli erkanla, tüm daire amir ve memurlarının, sivil toplum kuruluş mensuplarının, basın camiasının ve değerli Balıkesirli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. 



                Ahmet TURHAN 
                                                                                                                Balıkesir Valisi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı